Politică

Guvernul n-ar fi nebun ca scade salariile, sustine Trasculescu

Iulia Crețu
24 mai 2010 838 vizualizări
Deputatul democrat liberal Alin Trasculescu nu crede ca actualul premier al Romaniei, Emil Boc, va renunta la a candida pentru sefia PDL.

Alegerile pentru functia de conducere a portocaliilor au fost aminate, dupa ce Biroul Politic National a propus aceasta varianta Colegiului Director. Explicatia oficiala ar fi criza economica, neoficial se vorbeste despre o pierdere a sustinerii din partea colegilor de partid pentru Emil Boc. "Nu cred ca este momentul pentru alegeri acum, cind tara se afla in aceasta situatie. Alegerea presedintelui PDL nu este prioritatea partidului. Reducerea cheltuielilor reprezinta singura masura pentru evitarea colapsului, iar dupa sase luni speram sa revenim la normal. Masurile nu sint sinucigase din punct de vedere politic, se vor dovedi utile. Masurile sint responsabile, nimeni nu era nebun sa anunte masuri anti-populare daca nu era nevoie", ne-a declarat presedintele interimar al PDL Vrancea. Asa cum s-a pronuntat si senatorul Sorina Placinta, colega sa de Parlament, intr-o postare pe blogul personal, nici Alin Trasculescu nu este de acord cu scaderea pensiilor. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739391 zile, 22 ore, 33 minute, 11 secunde
JOS REGIMUL BASESCIANO-MAFIOTO-FASCIST !!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.