Politică

Conservatorii vor singe tinar

Mihaela Beșleagă
13 mai 2010 740 vizualizări
Partidul Conservator vrea sa se reinventeze si sa atraga tineri in rindurile sale. Vicepresedintele PC, Maria Grapini, a recunoscut marti la Focsani ca alianta cu PSD a adus mai mult un deficit de imagine partidului, trecut intr-un con de umbra de ceva timp.

"Alianta PSD-PC a trecut cortina rosie peste noi, nu mai avem vizibilitate. Vrem sa construim o noua strategie. Dar nu e usor sa creezi o echipa pe fondul lehamitei populatiei de a face politica", a declarat Grapini. Aceasta a mentionat ca PC este partidul cu liderul cel mai tinar, Daniel Constantin, in virsta de 32 de ani, caruia "nu i se poate reprosa nimic din ce li se reproseaza altor lideri de partide", a spus Grapini. Aceasta l-a omis insa pe liderul informal al partidului sau, omul de afaceri Dan Voiculescu, cel care conduce cu adevarat formatiunea, din umbra. De asemenea, Gheorghe Vasile, presedintele PC Vrancea, a anuntat ca pentru alegerile locale de peste doi ani 50% din listele pentru consilieri locali si judeteni vor fi completate cu tineri, pentru ca administratia are nevoie de oameni bine pregatiti. In prezent, filiala Vrancea a Partidului Conservator are 2.730 de membri, dupa cum sustin sefii formatiunii, insa pina la sfirsitul anului liderul judetean Gheorghe Vasile spera sa ajunga la 4.000. De altfel, filiala se pregateste de innoire, in doua luni urmind sa se reorganizeze si sa isi aleaga o noua conducere. (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.