Politică

Trasculescu cere bunavointa de la farmacii

Iulia Crețu
8 mai 2010 754 vizualizări
Deputatul PDL de Marasesti, Alin Trasculescu, transmite Casei de Asigurari de Sanatate Vrancea sa mai reziste putin.

Potrivit parlamentarului, dupa plecarea delegatiei Fondului Monetar International se va gasi si finantarea necesara sistemului de sanatate romanesc. In acest moment, bolnavii sint in situatia de a nu mai putea lua medicamente compensate si, in cazul in care nu scot din banii de zile negre pentru medicatia urgenta, se risca ajungerea la drame. "Sint discutii la nivelul Guvernului si se vor gasi solutii. Am discutat personal cu dr. Lucian Duta, presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, si lucrurile se vor rezolva cit de curind. Nu vom lasa pacientul sa moara. In opinia mea, farmaciile ar putea arata semne de bunavointa", ne-a declarat Alin Trasculescu. (I. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 20 ore, 7 minute, 51 secunde
Sigur e meritoriu ca deputatul se ocupa de problemele cetatenilor. Dar totusi parca la CAS exista un om care este platit pentru asta. Adica pare straniu ca Trasculescu se ocupa de problemele CAS-ului citeste integral
, acum 739398 zile, 20 ore, 7 minute, 51 secunde
Tu mai crezi in povesti? Cine crezi ca-l baga in seama pe Trasculescu, vorbeste sa nu adoarma! Db si Trasculescu sunt mai mincinosi ca Basescu!
, acum 739398 zile, 20 ore, 7 minute, 51 secunde
Mersi, ma simt onorat. Eu zic ca sa fii comparat cu presedintele tarii e oricum o chestie. Tie ti sa-ntamplat asta vreodata ?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.