Politică

Problemele prefectilor si subprefectilor, expuse ministrului Blaga

Mihaela Beșleagă
21 apr 2010 700 vizualizări
La sfirsitul saptaminii trecute, prefectul Ion Oprea a participat la reuniunea Asociatiei Prefectilor si Subprefectilor din Romănia, care a avut loc la Sibiu

La acest eveniment a participat si ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, care a luat cunostinta de problemele generale cu care se confrunta inaltii functionari publici din toata tara. "S-au discutat probleme ce tin de statut, regulament, rolul si importanta asociatiei, dar si problemele identificate la nivelul Prefecturilor, mai ales ca a participat si ministrul Vasile Blaga. Este vorba despre legile in vigoare in administratia publica, descentralizare, relatia cu autoritatile publice locale. A fost o intilnire benefica si o experienta pozitiva", a spus prefectul Ion Oprea, care este membru al Asociatiei Prefectilor si Subprefectilor din Romania din anul 2006. Acesta a completat ca Asociatia isi propune sa generalizeze experienta pozitiva in managementul conducerii si promovarea intereselor sociale, economice si profesionale ale inaltilor functionari publici si sa permanentizeze acest tip de intilniri. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.