Politică

Dragos Mircea vrea sa faca businessuri cu Primaria lui Bacinschi

Iulia Crețu
21 apr 2010 1016 vizualizări
Firma sotilor Dragos si Nausica Mircea vrea sa cumpere un teren din domeniul privat al municipiului u saptamina viitoare se decide data cind agentii economici ies cu mesele pe trotuar

Consilierii locali focsaneni au la mapa de luna aceasta 30 de proiecte de hotarire de aprobat la sedinta ordinara ce va avea loc martea viitoare. Intre acestea se numara citeva alocari de fonduri pentru proiectele celor de la Consiliul Local al Tinerilor, in valoare de 4.279 lei, dar si pentru sarbatorirea zilei de 1 Iunie, in valoare de 31.400 lei. Pe 27 aprilie se vor aproba listele persoanelor care primesc ANL-uri si ale celor care beneficiaza de locuinte din fondul locativ de stat. Saptamina viitoare, alesii municipali decid daca implica Focsanii in Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Vrancea. Pentru ca la 1 mai vechea autogara isi inchide portile, autobuzele urmind a avea punct terminus pe b-dul Marasesti, in atentia consilierilor intra infiintarea acestei statii si se stabilesc rutele de deplasare ale operatorilor de transport prin Focsani. Municipalitatea propune Legislativului sa fie de acord cu avizarea studiului de prefezabilitate pentru noi sensuri giratorii, in Obor si la Ceasul Rau, pe b-dul Independentei cu str. Marasesti si b-dul Independentei cu str. Republicii. Dupa lungi parlamentari, la vot ajunge si Regulamentul pentru ridicarea, transportul, depozitarea si eliberarea vehiculelor oprite sau stationate neregulamentar, a vehiculelor expuse la vinzare fara autorizare si a vehiculelor fara stapin sau abandonate pe domeniul public/privat al municipiului Focsani si a taxelor aferente. Municipalitatea aduce in intentia CL si intentia de a incheia o afacere cu fostul prefect de Vrancea, Dragos Mircea, care solicita prin firma sa, SC Midra 2000 SRL Focsani, sa cumpere teren pe strada Piata Moldovei. Tot saptamina viitoare, alesii hotarasc daca dau aviz pentru functionarea teraselor sezoniere din oras. La mapa alesilor se va gasi si un raport cu privire la necesitatea alegerii formei de gestiune a activitatii de salubritate menajera in Focsani. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.