Politică

Vara alegerilor la PDL: primii se aleg sefii pe sectiile de vot

Iulia Crețu
20 apr 2010 846 vizualizări
Alegerile in Biroul Permanent Judetean vor avea loc intre 25 iunie si 11 iulie

Saptamina viitoare incep alegerile interne in PDL. Incepind cu data de 27 aprilie, la nivelul organizatiilor judetene ale democrat liberalilor vor incepe "bataliile" pentru sefie. Odata cu rundele de alegeri, pedelistii vor realiza si un recensamint al membrilor de partid. Intii se vor organiza alegeri la nivelul sectiilor de votare, dupa cum e organizat partidul la momentul actual, intre 27 aprilie-23 mai. Ulterior, intre 24 mai si 13 iunie vor fi alegeri la Birourile Permanente locale, din comune si orase. Focul alegerilor vine apoi pe structurile colegiilor uninominale, intre 14 iunie si 24 iunie. Desemnarea liderilor in Birourile Permanente Judetene este programata a avea loc intre 25 iunie si 11 iulie, iar apoi, pe 16 si 17 iulie se va derula Conventia Nationala a PDL si Consiliul National de Coordonare, unde se va desemna noua conducere nationala a Partidului Democrat Liberal: presedinte, prim-vicepresedinti, vicepresedinti, secretari executivi, secretar general si secretari generali adjuncti. Gheorghe Flutur, vicepresedinte al PDL, a precizat ca in privinta modului de alegere pe lista pentru cei patru vicepresedinti, s-ar putea reveni cu o noua analiza in cadrul Colegiului Director din mai. "Cred ca in forul in care s-a mai discutat se poate relua aceasta discutie, pina la Conventie, ca sa intram cu un statut bun", a declarat Gheorghe Flutur. Pina la acest moment, la nivelul organizatiei Vrancea a PDL numai Alin Trasculescu si-a anuntat candidatura sigura pentru presedintia formatiunii. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739392 zile, 15 ore, 41 minute, 9 secunde
ce sa caute acest individ in fruntea pdl-ului ,? acest individ care vrea numai putere poate sa se retraga singur ,si sa o lase pe doamna placinta . in primul rid sa nu se mai bazeze pe sprijinul citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.