Politică

Vicepresedintia la PSD ii lasa lui Oprisan mititeii pe gratar

Iulia Crețu
16 apr 2010 735 vizualizări
Liderii PSD de la centru par a inchide ochii la declaratiile de nesupunere ale lui Marian Oprisan care a precizat ca el nu renunta la mititeii de 1 mai pentru proteste sociale.

Purtatorul de cuvint al social democratilor, Radu Moldovan, ne-a declarat ca, in principiu, orice decizie in cadul partidului se ia prin consens si a precizat ca Marian Oprisan nu a participat la Comitetul Executiv National al PSD de la Calimanesti-Caciulata, unde s-a decis calendarul zilei de 1 mai. "Nu pot comenta eu declaratiile domnului vicepresedinte. Dar 1 mai in acest an va fi o data speciala, vom avea, asa cum a spus un coleg, un 0 mai. N-as fi atit de dur in cazul domnului Oprisan sa spun ca «deraiaza» de la deciziile partidului, pentru ca sintem un partid democratic, unde fiecare are dreptul la opinie, insa deciziile se iau prin consens. Si daca sarbatorirea lui 1 mai este la Vrancea solutia cea mai buna... Insa noi vrem sa fim solidari cu oamenii care isi pierd locurile de munca si sa facem manifestari mai putin festiviste", ne-a declarat Radu Moldovan. Pentru faptul ca liderul rosu de la Vrancea este campionul alegerilor in judet, se pare ca cei de la centru ii trec cu vederea viziunea diferita asupra acestor manifestari. Pentru ca, pina la urma, mititeii tin electoratul PSD "satul" si multumit. (I. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.