Politică

Propact acuza nereguli in retrocedarile de la Bolotesti

Doina Ganea
3 apr 2010 778 vizualizări
Unii beneficiciar ar fi neamurile primarului

Presedintele Propact Vrancea, Costel Ichim, membru in Comisia judeteana de aplicare a legilor fondului funciar, sustine ca in ultima vreme in cadrul comisiei s-au validat tot felul de dosare cu hotariri judecatoresti fara insa sa se respecte amplasamentele prevazute in dispozitivul instantei. Ichim a spus ca la Bolotesti mai multe persoane din anturajul primarului Stefan Sichin ar fi obtinut in total aproape 6 hectare de teren intravilan cu complicitatea celor de la ICAS Bucuresti si a Ocolului Silvic Vidra. "Cinci localnici, printre care si soacra primarului, dar si secretara acestuia au cistigat in instanta retrocedarea unor suprafete de teren, in decizia instantei fiind mentionat exact si amplasamentul. Pentru punerea in posesie insa s-a stabilit un alt amplasament, in centrul comunei. Amplasament indicat de Comisia locala si nu cel prevazut in sentinta", a declarat ieri Costel Ichim, intr-o conferinta de presa. Reprezentantii Prefecturii sustin ca toate dosarele validate au respectat intocmai legea si sentintele judecatoresti cu amplasamentele respective. "Noi validam intinderea ce ne este transmisa de Comisia locala in anexa. Daca o persoana este pusa in posesie, iar amplasamentul nu corespunde cu cel din sentinta, responsabilii de la Oficiul de Cadastru pot sesiza acest lucru. In cadrul sedintei Comisiei judetene de joi nu s-a discutat decit despre doua dosare de la Bolotesti. In acest moment este prematur sa discutam despre modificarea amplasamentului", a raspuns acuzatiilor subprefectul Vincentiu Micheci. (D. GANEA)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.