Politică

Fostul edil Petrica Dogaru din Dumitresti, huligan in Primarie

Iulia Crețu
3 apr 2010 5295 vizualizări
Social democratul Petrica Dogaru a spart cu piciorul usa inchisa de actualul edil Sandu Crintea intre Primarie si Biroul de Asistenta Sociala unde lucreaza fostul edil

Spirite aprinse in Saptamina Mare la Dumitresti! Ieri, in jurul prinzului, fostul primar al localitatii, social democratul Petrica Dogaru a vandalizat sediul Primariei, spargind, intr-un acces de furie, usa care despartea birourile administratiei locale de cele ale Casei de Copii, unde isi desfasoara si el activitatea, in calitate de sef Birou Zonal de Asistenta Sociala Dumbraveni, in subordinea Directiei pentru Protectia Copilului Vrancea. La scena au asistat mai multe persoane, printre care primarul Sandu Crintea, dar si consilieri comunali. Se pare ca nemultumirea fostului gospodar a pornit de la faptul ca actuala conducere a administratiei locale a decis separarea celor doua institutii, care ocupa aceeasi cladire a Casei de Copii Dumitresti. "Fostul primar a spart usa cu piciorul, usa fiind batuta in cuie si prinsa cu holsuruburi. Nu a zis nimic, pur si simplu a venit si a lovit, rupind usa. Primarul Sandu Crintea a separat cele doua institutii, pentru ca la Primarie sint calculatoare si documente si nu se poate sta asa. De asemenea, intrarea in cele doua institutii se face pe cai de acces separate. La fata locului a venit Politia de la Gugesti si a investigat", ne-a declarat George Blidaru, consilier local Dumitresti. Primaria din comuna s-a mutat din vechiul sediu, din centrul Dumitrestiului, unde-si desfasura activitatea intr-un imobil nationalizat, retrocedat acum mostenitorilor fostilor proprietari, in cladirea Casei de Copii. "De 4 zile ne-am mutat. Treburile au fost aranjate intre Consiliul Judetean si Primarie, fara probleme", a completat consilierul local. Desi i-a surprins pe toti cei prezenti cu atitudinea de huligan, impotriva fostului primar Petrica Dogaru nu a fost depusa plingere. Actuala conducere a Primariei Dumitresti a considerat ca divergentele se pot rezolva amiabil intre parti. "Primarul Sandu Crintea a refuzat sa depuna plingere astfel incit la Biroul Comunal de Politie Gugesti nu exista nici o plingere in lucru", ne-a spus si inspector Bogdan Toader, purtatorul de cuvint al Politiei Vrancea. Desi pina la urma conflictul s-a aplanat, satenii din Dumitresti au ramas fara cuvinte la gestul lui Dogaru. "Nu mi s-a parut normal pentru un intelectual sa faca asa ceva. A dat cu piciorul si apoi a plecat", a mai spus Blidaru. Contactat de reporterii Ziarului de Vrancea, Petrica Dogaru si-a inchis telefonul dupa ce a aflat ca dorim sa-i consemnam punctul de vedere. De asemenea, edilul Sandu Crintea nu a putut fi contactat in aceasta problema. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 7 ore, 31 minute, 28 secunde
moare si cainele de ras de asemenea intelectuali analfabeti
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.