Politică

Concursuri la Piata ca la piata

Doina Ganea
31 mar 2010 762 vizualizări
Legislativul local a decis ca pentru functia de director al Pietelor poate fi angajata o persoana fara conditia de vechime

Consilierii municipali au fost de acord sa se scoata din regulamentul de organizare a concursurilor obligativitatea celor minim 5 ani vechime pentru un post de director. Aceasta deoarece aparatul tehnic al Primariei Focsani a constatat ca la unele concursuri, desi se inscriu multe persoane, prea putine reusesc sa intre in examen din cauza lipsei de vechime in specialitate. "Avind in vedere ca la ultimele concursuri pentru ocuparea functiei de conducere la institutiile publice din subordinea Consiliului Local, din cauza conditiei de vechime de 5 ani s-au prezentat doar doi candidati, iar posturile nu au fost ocupate, se propune ca acesta conditie sa fie eliminata. Pentru ocuparea postului de director la Administratiei Pietelor anul trecut s-au prezentat trei persoane, iar anul acesta doua, desi s-au inscris mult mai multe", a spus directorul Directiei Resurse Umane, Micsunica Baciu. Daca alesii PSD au invocat necesitatea ocuparii unor functii de conducere de catre tineri, consilierii PD-L au sugerat ca la mijloc ar fi vorba de aranjamente de culise si concursuri aranjate. "La Administratia Pietelor e foarte mult de munca, acolo trebuie un om cu experienta. O sa vedem noi ce tinar cistiga concursul de la Piata si o sa va spun eu mai multe dupa aceea", a afirmat consilierul PD-L Nicu Tanase. In pofida acestor obiectiuni proiectul de hotarire a trecut cu majoritatea voturilor alesilor prezenti. (Doina GANEA)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 4 ore, 52 minute, 23 secunde
Sa vedem si noi cine este pilosul Gugutza de s-a schimbat legea pentru el !!! In ce tara traim !
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.