Politică

Ignat ii ia CJ-ul lui Nini si i l-ar da lui Postelnicu

Iulia Crețu
30 mar 2010 1764 vizualizări
Radu Ignat spune ca nu este interesat de sugestia liderilor PNL de a candida la Primaria Focsani

Colonelul Radu Ignat neaga interesul pentru Primaria Focsani si spune ca un candidat cu profil "moral" potrivit pentru municipiu, dar si pentru presedintia Consiliului Judetean Vrancea ar putea fi chiar Romeo Paul Postelnicu, marginalizatul lui Nini Sapunaru. Cu toate ca la intrunirea de simbata a PNL Focsani liderii formatiunii galbene au precizat ca presedintele organizatiei municipale are obligatia de a se bate pentru Primarie, Radu Ignat a declarat oficial ca "nu iau in calcul aceasta posibilitate" si ca este prematur sa se desemneze in acest moment un candidat al Partidului National Liberal. Ignat si-a conturat insa directia politica, care nu este deloc tangenta cu PSD. "Eu imi doresc ca lucrurile sa evolueze bine, spre dreapta, si mi-as dori si cred ca este realizabil ca PNL sa ia Primaria si Consiliul Judetean. Din punctul meu de vedere ar putea fi si Romeo Paul Postelnicu un nume de candidat, care este bun si pentru Consiliul Judetean, pentru ca are o conduita morala deosebita si ar face cinste partidului", ne-a declarat Radu Ignat, proaspat uns presedinte al PNL Focsani. O declaratie care suna a "razboi", mai ales ca se cunoaste apropierea pe care seful interimar al PNL Vrancea, deputatul Nini Sapunaru, o are, acum oficial, cu PSD. In alta ordine de idei, Radu Ignat este adeptul coboririi militariei din pod la organizatia municipala. "Oamenii, intr-un fel reactioneaza atunci cind vad vitejia unui simplu soldat, in alt mod reactioneaza atunci cind vad ca cel care face cu adevarat fapte de vitejie, este chiar comandantul lor", a declarat in discursul sau de alegere Radu Ignat. Acesta va lucra, la Biroul Politic Local, cu noua vicepresedinti intre care au fost desemnati Tudorel Trofin, fostul sef al tinerilor liberali, Viorica Plesa, sora lui Manuel Plesa, consul economic la Malaga, in Spania, Doina Fodoreanu, consilier municipal si presedinte la organizatia de femei de la PNL Focsani, Crin Constantinescu, fost director adjunct la DADR, Marian Biteanu, inginer TCM, sau Adrian Buruiana, presedintele TNL. In cazul lui Crin Constantinescu este o suspiciune de incompatibilitate intre functia politica si aceea de functionar public la Directia Agricola, acesta fiind nevoit sa aleaga intre cele doua. Aceeasi situatie se intimpla si in cazul lui Marian Biteanu, inspector la Oficiul pentru Protectia Consumatorilor. Conform art. 44 din Alin. 1 din Legea 188/1999, cei doi liberali au de optat intre cariera politica si cea de functionar public. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 5

Adaugă comentariu
, acum 739371 zile, 15 ore, 50 minute, 45 secunde
Ne bucuram ca domnul Ignat are tineri pe langa dansul si incet incet scapa de fosilele care in afara de "cascaval" nu mai stiu nimic.
, acum 739371 zile, 15 ore, 50 minute, 45 secunde
Este exact ca-n bancu cu Ivan: Nini nici nu mergela lupta si sta si la masa cu Portofel. Iar Plesa nue la Malaga, ci e la Sevilla, si nu e consul ci CONSILIER. In rest moarte buna PNL!
, acum 739371 zile, 15 ore, 50 minute, 45 secunde
Domnule ignat nu stiu de unde ai scoso cu vitejia ca in afara de faptul ca ai purtat haina statului si mananci o pensie de invidiat nu vad cu ce sa te lauzi esti un papucist care nu iese din ordine ca citeste integral
, acum 739371 zile, 15 ore, 50 minute, 45 secunde
Desi esti INCOERENT, nici cu virgula, punctul sau cratima NU stai deloc bine ! Cateva carete in urma prezentei tale mai consistente la pacanele in loc de cursuri ! In plus, iti lipseste si echilibrul citeste integral
, acum 739371 zile, 15 ore, 50 minute, 45 secunde
Ignat,presedinte?Ha,ha... O sa va vanda cu prima ocazie cand ii luati jucaria.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.