Politică

Crin vine la Jaristea si Focsani

Iulia Crețu
24 mar 2010 1410 vizualizări
Liberalii se pregatesc de alegeri

Presedintele PNL, senatorul Crin Antonescu, va veni simbata, 27 martie, in Vrancea pentru a participa la alegerile din doua organizatii locale, cea de la Jaristea si cea municipala, din Focsani. Crin Antonescu este asteptat la ora 10.00, in comuna Jaristea, unde va tine un discurs la Adunarea Generala din localitate, urmind ca de la ora 11.00 sa participe la desemnarea presedintelui Partidului National Liberal Filiala Focsani, la Casa de Cultura a Sindicatelor "Leopoldina Balanuta". La sefia PNL Focsani si-a anuntat candidatura actualul presedinte interimar, Radu Ignat. (I. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 39 minute, 59 secunde
ne bucuram ca vine primavara si vine si un domn crin in vrancea ,chiar ne -ar face placere sa ne asculte toate doleantele noastre a focsanenilor ,oricum va fi frumos inaintea sfintelor floriilor bun citeste integral
, acum 739399 zile, 39 minute, 59 secunde
Cu o floare nu se face primavara dar cu oameni precum CRIN ANTONESCU putem SPERA ca vom scapa de viata asta atat de grea, de nesimtirea unor politicieni, de coruptie si spaga, de comunisti si citeste integral
, acum 739399 zile, 39 minute, 59 secunde
Ma bucur tare mult ca vine Crin. Intradevar este un domn in adevaratul sens al cuvintului, speranta noastra e la el.Ii dorim multa bafta!
, acum 739399 zile, 39 minute, 59 secunde
Ne bucuram ca vine un asemenea om in Jaristea. si toate acestea datorita D. Catalin Toma . Speram sa avem numai de castigat .!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.