Politică

Eclere mai scumpe pentru deputatii de Vrancea

Iulia Crețu
18 mar 2010 695 vizualizări
Deputatul Ciprian Nica se fereste de dulciurile de la Parlament pentru ca vrea sa revina la fizicul din tinerete

Scumpirile ataca bufetul Camerei Deputatilor! Prajiturile care se vindeau la preturi microscopice vor deveni cit de curind o amintire frumoasa si dulce pentru parlamentarii de Vrancea. Acest lucru pentru ca reprezentantii conducerii Camerei Deputatilor au decis sa creasca preturile cu 150% pentru produsele de patiserie si cu 85% pentru sucuri, ceaiuri sau cafea. Majorarile au fost decise pentru ca "pina in prezent, nu se prea aplicau" adaosurile comerciale pentru gustarile de la Palatul Parlamentului. Alesii vrincenilor se bucurau de adevarate festinuri culinare la bufetul Camerei, unde o prajitura nu costa mai mult de 2,3 RON, adica 23 de mii de lei vechi. La cofetarie in Focsani o prajitura costa 4 RON. Un pateu la bufetul deputatilor nu scotea din buzunarul parlamentarilor vrinceni mai mult de 0,7 RON, in timp ce pentru o ceasca de cafea se platea un RON. Deputatul PSD de Panciu, Ciprian Nica, lauda mincarea de la bufetul Camerei, insa spune ca el personal trebuie sa se fereasca de prajituri, fiind la dieta, "pentru a reveni la forma in care fetele ma placeau", dupa cum a glumit politicianul. "Nu ma intrebati de prajituri! Am slabit 3 kilograme in 2 saptamini, iar prajituri la bufet n-am mai mincat de anul trecut. Au vreo 3-4 feluri de prajituri. Mie mi-au placut dulciurile, dar acum trebuie sa le evit! Mincarea nu este scumpa, cu 150 de mii de lei vechi mininci o portie de supa de legume, un felul doi si o prajitura la desert. In oras este scump. Nu inteleg logica scumpirilor, a adaosurilor comerciale. Dar cum actualul Guvern si-a construit bugetul pe colectarea de taxe si impozite, iar nu pe stimularea investitiilor"¦", ne-a spus Ciprian Nica. Pe linga scumpirile de gustari, va creste si tariful de vizitare a Casei Poporului, de la 15 RON la 25 RON.Turistii pot vizita, in aceasta suma, subsolul Parlamentului, dar pot admira si panorama Capitalei, de pe acoperisul Palatului Parlamentului. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 22 ore, 39 minute, 3 secunde
Nasol .Daca nu mai papi prajiturele mai ai putere sa dai pe goarna cum faceai la SRI ?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.