Politică

Doina Fodoreanu vrea sefia organizatiei de femei a PNL Focsani

Iulia Crețu
12 mar 2010 1062 vizualizări
Consilierul local focsanean PNL Doina Fodoreanu si-a anuntat intentia de a candida pentru functia de presedinte la organizatia de femei a municipiului de la Partidul National Liberal

Alegerile se vor desfasura saptamina viitoare, pe 20 martie. Pina in prezent, nici un alt nume de doamna liberala nu s-a anuntat interesat de sefie, dar candidaturile se pot depune cu 48 de ore inainte de alegeri. Doina Fodoreanu spune ca vrea sa transforme organizatia delicata a PNL si sa o faca vizibila. "Vreau sa fac o organizatie de femei fiabila si vizibila, atit pe plan politic, cit si pe plan socio-cultural. In mod sigur imi voi face timp, chiar daca am o cariera profesionala si fac parte din Consiliul Local. Organizatia municipala numara 334 de doamne", ne-a declarat Doina Fodoreanu. Aceasta are studii in hidrotehnica si lucreaza la Inspectoratul de Stat in Constructii. In mandatul 2000-2004 a fost viceprimar in Focsani, din partea PSD, iar din primavara lui 2006 a trecut la PNL, din cauza unor neintelegeri cu seful partidului. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 12 ore, 18 minute, 51 secunde
Intrebare: Cati liberali se pot cumpara de-un leu ? N. Sapunaru: Nu avem o oferta concreta in acest sens dar suntem deschisi pentru orice propunere.
, acum 739398 zile, 12 ore, 18 minute, 51 secunde
,,Intrebare'': Cati neuroni are in cap db? Elena Basescu: Suficienti cat sa aiba,, succesuri'' virtuale la batrani, minori si femei in-sarcinate PDL!!!
, acum 739398 zile, 12 ore, 18 minute, 51 secunde
Femeia asta are barbat ? Daca da,sa si-o tina acasa pe "marea politiciana" care papa bani din toate partile sau sa o inscrie in programul rabla.
, acum 739398 zile, 12 ore, 18 minute, 51 secunde
DACA CASTIGA SEFIA LA FEMEI IL VA JUCA LA POCAR PE FODOREANU, BARBATUL DANSEI, CA INDIVIDUL A PIERDUT-O LA POCAR DE MAI MULTE ORI, NU STIM DACA A SI DAT-O DAR ASTA ESTE ADEVARUL.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.