Politică

Consiliul Local voteaza bugetul Focsanilor

Iulia Crețu
4 mar 2010 635 vizualizări
Consiliul Local Focsani se reuneste martea viitoare, de ziua barbatului , pentru a discuta pe marginea bugetului general consolidat al municipiului pe anul in curs.

Focsanii au de cheltuit in acest an 168 milioane lei noi, suma alocata fiind mai mica decit cea din 2009. Alaturi de acest punct, pe ordinea de zi a intilnirii extraordinare a celor 21 de consilieri locali mai figureaza inca un proiect, aminat de la sedinta precedenta. Acesta face referire la aprobarea incredintarii in folosinta gratuita a terenului de 6.450 metri patrati de pe strada Brailei, catre Agentia Nationala pentru Locuinte. Pe acest amplasament urmeaza sa se ridice peste 200 de locuinte pentru tineri. Municipalitatea trebuie sa asigure utilitatile, iar ANL se angajeaza sa puna caramizile cit mai repede cu putinta. Lista de prioritati pentru un ANL in Focsani cuprinde aproape o mie de dosare din partea tinerilor care muncesc in oras. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.