Politică

Prefectul crede ca Propact plimba lumea degeaba

Doina Ganea
3 mar 2010 648 vizualizări
Peste 60 de cetateni, intre care si celebrii petenti din Mera, au cerut din nou urgentarea punerilor in posesie.

Prefectul Ion Oprea sustine ca situatia retrocedarilor de la Mera este rezolvata si ca oamenii sint pusi pe drumuri inutil de catre liderii sindicatului taranilor Propact. "In conditiile in care s-a realizat o asociere sindicala in majoritatea comunelor judetului, eu cred ca prima obligatie pe care o au reprezentantii alesi intr-un asemenea for de conducere este sa informeze corect cetatenii. Daca nu se intimpla asa, exista riscul ca oamenii sa fie plimbati si pe la Prefectura si pe la alte institutii ale statului pe timpul si cheltuiala lor. Consider ca din moment ce in comisia judeteana si in comisia de lucru, Propactul are un reprezentant este de datoria lui sa informeze corect pe toti cetatenii indreptatiti sa revendice anumite suprafete de teren", a spus Oprea. Un caz aparte in cadrul audientelor l-a constituit ieri si prezenta unei tinere de 24 de ani, din Vidra, cu grave probleme de sanatate, care a solicitat sprijin umanitar. Prefectul a promis ajutor si a directionat cazul spre Agentia Judeteana de Prestatii Sociale. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.