Politică

Liberalul Nicu Mazere si-a rupt piciorul la schi

Mihaela Beșleagă
25 feb 2010 1157 vizualizări
Consilierul judetean nu a stat totusi departe de scena politica, declarind ca-i sta in git intelegerea cu PSD, dar ca interesul comunitatilor liberale primeaza

Schiul i-a venit de hac consilierului judetean Nicu Mazere, care este de trei saptamini cu piciorul in ghips, dupa un accident suferit pe pirtia de schi Valea Dorului de la Sinaia. "Fiind zapada inghetata, am intrat cu schiul sub gheata, am sarit peste schiuri, am cazut si mi-am fracturat piciorul. Sint in concediu medical inca vreo trei saptamini, dar nu-mi fac griji, oamenii cu singe bun se repara repede", face haz de necaz Nicu Mazere, care desi este obligat la repaus prelungit, a ramas inca activ, ocupindu-se atit de afaceri, la complexul Miorita, dar si de politica. Incidentul de la schi nu l-a impiedicat sa faca parte din echipa de negociere PNL-PSD. "Imi sta in git aceasta intelegere, dar gindesc pragmatic, in interesul comunitatilor, de asta ne-au ales oamenii, sa-i sprijinim. Am achiesat acestei intelegeri, desi nu imi place, pentru ca, desi suna populist, primeaza interesul major al comunitatilor. Banii pe Legea 416 (privind venitul minim garantat, n.r.) vin prin Consiliul Judetean si noi avem primari preponderent in localitati cu un numar mare de asistati sociali", ne-a spus consilierul judetean liberal, care a recunoscut, astfel, ca banii pentru primarii vin de la CJ in functie de culoarea politica a primarului. Cit priveste o eventuala luare in calcul a sa pentru o functie de vicepresedinte la Consiliul Judetean, conform intelegerii parafate intre PNL si PSD, Mazere a declarat ca functia de vice la CJ nu s-a negociat. "Noi am facut o intelegere punctuala, cu pasi marunti, pentru: fonduri impartite in mod echitabil pentru primarii, viceprimarii la Focsani. Nu vorbim de un proiect politic sau de o alianta politica. Iar daca PSD si in speta Marian Oprisan greseste, noi a doua zi schimbam jocul", a adaugat Nicu Mazere. (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.