Politică

Viceprimarii, bomboana de pe coliva la Consiliul Local

Iulia Crețu
17 feb 2010 826 vizualizări
Sedinta ordinara a lunii februarie la Consiliul Local Focsani, care se va desfasura pe 23 februarie, va avea la mapa 33 de puncte de discutii si dezbateri, intre care 28 de proiecte de hotarire, 4 rapoarte de activitate ale institutiilor din subordine, dar si o propunere de raport de evaluare a performantelor secretarului municipiului, Eduard Corhana

Intre proiecte, cele cu greutatea cea mai mare fac referire la aprobarea bugetului municipal, dar si la stabilirea pretului local de referinta pentru energia termica furnizata populatiei de catre SC ENET SA Focsani. De altfel, pentru creionarea bugetului, astazi, de la ora 17.00, la Primaria Focsani, cetatenii sint asteptati sa comunice primarului in ce capitole bugetare si-ar dori mai multi bani, in cadrul unei dezbateri publice. Catre sfirsitul sedintei de martea viitoare, alesii trebuie sa cintareasca si propunerea alesilor PSD, de a desemna viceprimarii pentru Decebal Bacinschi. In aceasta speta, dintr-o regretabila eroare, intr-un material de presa aparut pe data de 10 februarie, se specifica despre o posibila incompatibilitate intre functii in cazul consilierului local PSD Bogdan Matisan, care a ocupat functia de director la Protectia Consumatorilor Vrancea. Acesta nu a ales sa conteste in instanta demiterea sa din fruntea institutiei, fapt ce i-ar da posibilitatea de a fi desemnat drept unul dintre viceprimari. "Nu am dat in judecata pe nimeni, nu sint indecis, nici decis! Nu am nici o functie in afara de cea de consilier local. Nu eu am renuntat la directorat, ci ANPC ( n.r. Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului) a renuntat la mine", ne-a declarat Bogdan Matisan, care ar putea fi o varianta de locotenent pentru Decebal Bacinschi. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 9 ore, 50 minute, 7 secunde
Cum coliva este asociata de obicei cu un deces s-ar pune intrebarea cine va muri daca vor fi alesi primarii propusi de PSD ? Poate Focsaniul ?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.