Politică

Kovesi rezolva problema Ridzi dupa bilant

Nicoleta Cristea
10 feb 2010 614 vizualizări
Procurorul general va studia solicitarea procurorilor anticoruptie saptamina aceasta, dupa ce isi va incheia sedintele de bilant din tara

Laura Codruta Kovesi a raspuns ieri la Focsani si la intrebari referitoare la noua solicitare a Directiei Nationale Anticoruptie de urmarire penala fata de Monica Iacob Ridzi, fostul ministru al Tineretului si Sportului. Kovesi a recunoscut ca are cunostinta de faptul ca ieri s-a inregistrat la cabinetul sau un referat al DNA privind un al doilea dosar de urmarire penala al fostului ministru. "Miine voi fi la sedinta de bilant de la Bacau. Apoi voi ajunge la Bucuresti si voi studia materialul furnizat, voi verifica daca intruneste conditiile legale. Dupa ce voi citi cu atentie dosarul, voi lua o decizie in citeva zile", a precizat Procurorul General. Procurorii anticoruptie solicita urmarirea penala fata de fostul ministru, in prezent deputat in Parlamentul Romaniei, pentru "abuz in serviciu contra intereselor publice daca functionarul public a obtinut pentru sine sau pentru altul un avantaj patrimonial, fals intelectual in legatura cu fapte de coruptie, in forma continuata, uz de fals in legatura cu fapte de coruptie, in forma continuata si participatie improprie la infractiunea de fals intelectual la Legea contabilitatii, in forma continuata". Acesta este al doilea dosar care o priveste pe Monica Iacob Ridzi, in primul fiind trimisa in judecata pe 11 august. Legat de acest prim dosar, procurorii anticoruptie au solicitat tot ieri incuviintarea efectuarii perchezitiei informatice in calculatorul proprietatea Ministerului Tineretului si Sportului utilizat de fostul ministru, in vederea continuarii cercetarilor. (N. CRISTEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.