Politică

Bacinschi a scos aseara utilajele pe strazi

Doina Ganea
2 feb 2010 894 vizualizări
Evident, la ordinul sefului sau de partid!

Primarul Decebal Bacinschi a scos aseara utilajele de deszapezire pe strazi. Ieri dupa-amiaza, in timpul obisnuitelor audiente din prima zi de luni din luna, primarul Decebal Bacinschi a primit un apel de la seful sau de partid, Marian Oprisan, care i-a cerut sa scoata "sararitele" pe traseu fiindca incepuse sa ninga. Cum la precedenta ninsoare Decebal Bacinschi a fost admonestat public de catre seful Consiliului Judetean, edilul sef s-a conformat imediat si a dat dispozitie verbala conducerii Directiei de Dezvoltare a Servicilor Publice Focsani pentru declansarea actiunii de deszapezire. "Am scos mai din timp utilajele pentru a actiona mai eficient pe principalele strazi", ne-a declarat primarul. Primele utilaje au fost scoase inca din jurul orelor 17.00, insa cum zapada inca nu se asternuse suficient, actiunea de deszapezire a inceput efectiv aseara, in jurul orelor 20.00. (D. G.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.