Politică

Vizita lui Basescu la Focsani

Mihaela Beșleagă
22 ian 2010 1670 vizualizări
Presedintele Traian Basescu nu a confirmat inca oficial prezenta la Focsani duminica, cind se va aniversa Unirea Mica, dar autoritatile judetene fac pregatiri pentru o vizita de gradul zero , protocolul fiind unul pentru inalti reprezentanti ai statului.

"Momentan, domnul presedinte nu a confirmat oficial prezenta la Focsani. Se ia in calcul aceasta posibilitate, dat fiind ca in fiecare an a fost prezent, dar nu avem inca o confirmare", ne-au declarat ieri oficialii Biroului de Presa al Institutiei Prezidentiale. Potrivit informatiilor noastre, la Focsani si Iasi sint asteptati si membri ai Cabinetului Boc, dar si oficiali din Senat si Camera Deputatilor, in frunte cu Mircea Geoana. Prefectura definitiveaza in aceste zile programul manifestarilor prilejuite de sarbatorirea a 151 de ani de la infaptuirea Unirii Principatelor Romane din 24 ianuarie 1859, reunite sub titulatura "Hai la Milcov cu grabire!", care se vor desfasura in Piata Teatrului. Manifestarile vor cuprinde si o piesa de teatru care se va juca pe scena Municipalului focsanean. Organizatorii zilei de 24 ianuarie sint Prefectura, Primaria si Consiliul Local Focsani. (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 21 ore, 12 minute, 11 secunde
Tara moare si baba se piaptana. Interesul primeaza si hotii se distreaza.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.