Politică

Dila ramine la sefia CJPC, dupa ce lui Matisan i s-a incetat contractul

Mihaela Beșleagă
30 dec 2009 1274 vizualizări
Conducerea Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor (CJPC) Vrancea ramine la Dumitru Dila, cel care detine in prezent interimar aceasta functie.

Conform unui ordin primit luni, 28 decembrie, de la Ministerul pentru IMM, Comert si Mediul de Afaceri, incepind cu aceasta data lui Bogdan Matisan, fostul comisar sef propus de PSD, ii inceteaza contractul de management, "ca urmare a obtinerii calificativului «necorespunzator» la evaluarea activitatii prestate in perioada mai-septembrie 2009", se arata in ordinul primit de la Minister. Printr-un alt ordin, semnat si de Constantin Cerbulescu, presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, primit la CJPC Vrancea tot pe 28 decembrie, se deleaga dreptul de semnatura si reprezentare lui Dumitru Dila, care va continua sa conduca institutia interimar pina la sustinerea concursului. Revenit din concediul medical luat in luna octombrie, inainte de primirea ordinului de demitere, Matisan si-a revendicat postul. "Ieri (luni, n.r.), dnul Matisan a venit la serviciu, dupa trei luni de medical, si mi-a cerut stampila institutiei. I-am spus ca am preluat conducerea OPC in baza unui ordin al ministrului si ca nu am primit niciun alt ordin in acest sens", a spus Dumitru Dila, actualul comisar sef adjunct de la CJPC Vrancea, functie pe care o detine din octombrie acest an. Conducerea Protectiei Consumatorilor a fost una dintre cele mai rivnite la nivel judetean, aceasta functie fiind detinuta pe rind, interimar, de numai putin de patru directori pe parcursul unui an: Dumitru Dila, Bogdan Matisan, cu sprijinul PSD, Cristina Boldeanu si Gheorghe Enache. (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739396 zile, 20 ore, 37 minute, 18 secunde
d.le dila dinu paturica a fost un personaj din romanul ''Ciocoii vechi si noi ''care s-a ridicat ca tine prin -parvenire si tu vei sfarsi ca el:dar nu-ti spun ,citeste romanul daca esti curios!
, acum 739396 zile, 20 ore, 37 minute, 18 secunde
pentru 'omu' : care Dinu Paturica ? Ai senzatia ca stie el ceva despre literatura, carti, beletristica ; am folosit cuvinte mai putin cunoscute de Dila , scuze.... Ar trebui sa te duci la el sa-i citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.