Politică

PD-L Vrancea ar putea da un secretar de stat la Economie

Doina Ganea
28 dec 2009 1268 vizualizări
In carti se afla fostul secretar de stat de la IMM-uri, Maria Pircalabescu

Unul dintre secretarii de stat de la Ministerul Economiei ar putea fi din cadrul organizatiei PD-L Vrancea. Cel putin asa a afirmat recent presedintele Alin Trasculescu. Deputatul a tinut sa sublinieze ca zvonurile aparute in ultima vreme legate de faptul ca ar putea sa ocupe o functie de secretar de stat in Guvernul Boc IV sint nefondate in ceea ce-l priveste. "In primul rind nu-mi doresc o astfel de functie, iar in al doilea rind toata lumea stie ca functia de secretar de stat este incompatibila cu cea de deputat, asa ca nici sa vreau nu pot prelua un asemenea post. Dar va asigur ca Vrancea va avea un secretar de stat la Ministerul Economiei si acela va fi de la PD-L", a precizat liderul PD-L. Surse din partid dau ca sigura ocuparea acestei functii de catre Maria Pircalabescu, democrat-liberala care pina acum ocupa functia de ministru secretar de stat la Agentia Nationala pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie si care a candidat anul trecut pentru un fotoliu de deputat in Colegiul uninominal nr. 2. Numirea nu a putut fi confirmata inca de Maria Pircalabescu, in conditiile in care ar putea opera de anul viitor. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 9 ore, 57 minute, 31 secunde
Cred ca cea mai indicata la M economiei ar fi sotia viceprimarului Chitic,din blibiotecara ajunsa director de agentie si cu experienta acumulata la carciuma ar fi buna de secretar de stat la M citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.