Politică

Alin Trasculescu: Kelemen e ok, Guvernul e vazut bine !

Iulia Crețu
22 dec 2009 1254 vizualizări
Democratii vrinceni vor si ei functii la Bucuresti

Liderul PD-L de Vrancea, Alin Trasculescu, nu impartaseste parerea buzoianului Cezar Preda despre repartizarea portofoliului de la Ministerul Culturii unui politician de etnie maghiara, lui Kelemen Hunor. Deputatul democrat-liberal de Vrancea nu a gasit prea multe cuvinte de lauda pentru Hunor, dar nu pentru ca acesta nu le-ar merita. Trasculescu a spus ca, dupa cele citeva intilniri pe care le-a avut cu deputatul UDMR pe holurile Parlamentului, "Kelemen este ok". Ministrul propus al Culturii este de formatie jurnalist, medic veterinar si filosof si a candidat la presedintia Romaniei din partea UDMR, reusind un scor sub cel al partidului. De altfel, parlamentarul portocaliu a fost limitat la vorbe si in ceea ce priveste intreg Guvernul Boc IV, inclusiv despre ministrii vechi gen Berceanu-Videanu-Blaga-Udrea. "Guvernul este vazut bine. Iar o parte din ministrii din componenta au picat politic, nu din cauza incompetentei (sic!). Din acest Guvern fac parte persoane pe care le cunoastem. Iar in privinta lui Kelemen Hunor, nu este nici o problema, este ok! In privinta lui sint temeri care nu se vor confirma", ne-a declarat presedintele interimar al PD-L Vrancea. Tot in problema "coacerii" guvernarii, liderul local al PD-L a declarat ca se zbate pentru obtinerea citorva functii de secretar de stat pentru oameni democrat-liberali de la Vrancea. Alin Trasculescu a evizat sa faca nominalizari, dar sursele noastre spun ca trage tare si pentru el, dupa ce colega senator Sorina Placinta a reusit sa fie ministru chiar peste doua ministere. Zvonurile anunta ca printre cei care ar da functia de la Focsani pentru un post la Bucuresti ar fi si actualul subprefect Sorin Hornea. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.