Politică

Directorul Cancelariei lui Ion Oprea vrea dinamism si operativitate

Iulia Crețu
15 dec 2009 2422 vizualizări
Felix Alexe, directorul de Cancelarie al prefectului de Vrancea, a declarat ca si-ar dori sa aplice dinamismul si operativitatea dintr-o firma privata si in modul de lucru al celor de la Institutia Prefectului.

Juristul de 36 de ani a precizat ca unul din obiectivele noii sale functii este acela de a scurta drumul documentelor intre diferite birouri din institutie, pentru o mai mare eficienta. Felix Alexe recunoaste ca o vorba buna a fost pusa pentru el de catre subprefectul Vicentiu Micheci. Noul director de Cancelarie a facut parte pina pe 20 noiembrie, cind a fost angajat la Prefectura Vrancea, din celula juridica a Partidului Democrat-Liberal. Acesta a absolvit in 2002 Facultatea de Drept la Universitatea Hyperion Bucuresti, licenta sustinind-o la Academia de Politie in 2003. Pina in 2005 a lucrat ca jurist la o firma care producea masa lemnoasa din Panciu, pentru ca, intre anii 2006-2008, Felix Alexe sa acorde consultanta juridica la Cramele Odobesti si Senator Prod Impex, firmele omului de afaceri Lucian Neacsu. Felix Alexe este casatorit si are doi copii. Biroul sau de lucru il imparte cu purtatorul de cuvint al Institutiei Prefectului, Cristina Tanasa. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.