Politică

Mos Craciun nu-i pune viceprimarii sub brad lui Bacinschi

Iulia Crețu
10 dec 2009 1080 vizualizări
Daca nu-si aleg viceprimarii, consilierii locali stabilesc unde trimit prostituatele cu amenzi sa presteze in folosul comunitatii

Nici la ultima sedinta ordinara din acest an a Consiliului Local Focsani nu se vor desemna cei doi viceprimari pentru edilul PSD Decebal Bacinschi, la un an sI jumatate de la alegerile locale. Desi consilierii PD-L au trimis adresa secretarului Eduard Corhana pe 12 noiembrie, iar acesta a precizat ca va raspunde in termenul legal de o luna, democratii nu au primit nici un semn. Danut Popoiu a punctat ca de Sarbatori, Mos Craciun nu va aduce Focsanilor cei doi viceprimari, vedete prin lipsa inca din iunie 2008, de la alegerile locale. "Astept raspuns pina pe 12 decembrie de la domnul secretar. Nu vom avea viceprimari pina de Sarbatori pentru ca nici PNL nu si-a gasit linia, merg dintr-un gard in altul. Probabil si Decebal Bacinschi s-a obisnuit fara viceprimari", a precizat alesul municipal, care era la un moment dat in carti pentru acest post, alaturi de liberalul Vasile Dobre. Daca adjunctii primarului vor face sa curga riuri de cerneala si anul viitor, la ultima intilnire, programata pentru martea viitoare, pe ordinea de zi figureaza 13 proiecte de hotarire. Inca o data, Crucea Rosie solicita sprijin financiar Consiliului Local pentru proiectul Adapostului de Noapte "Sfintul Nicolae cel Nou". De asemenea, in atentia celor 21 de consilieri locali intra si proiectul privind stabilirea domeniilor de activitate si a locurilor pentru prestarea de catre contravenienti a muncii in folosul comunitatii. Dupa alegerile prezidentiale, si consilierii isi vor alege presedintele de sedinta pentru primele trei luni ale anului 2010 si vor aproba graficul de desfasurare a intilnirilor Legislativului focsanean pentru anul viitor. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.