Politică

Basescu i-a invatat pe circotasi cum se bea whisky fara sa te imbeti

Ziarul de Vrancea
4 dec 2009 2447 vizualizări
n el a aratat ca exista asemanari intre personajele lui Caragiale si politicienii actuali: Geoana e un Catavencu, iar Boc este Bibicu

Serban Huidu si Mihai Gainusa l-au avut invitat special, miercuri, la "Cronica Circotasilor" pe Traian Basescu. Presedintele candidat s-a alaturat celor doi si, pret de citeva zeci de minute, a uitat de campania electorala si a circotit cot la cot cu Huidu si Gainusa. El s-a amuzat atit de bilbele si gafele oamenilor de televiziune, cit si la vederea inregistrarilor de acum cinci ani care l-au avut ca personaj principal. In consecinta, circotasii l-au cadorisit cu o pereche de manusi de box si l-au cinstit cu un pahar de whisky. Seful statului a refuzat paharul, spunind ca e prea plin si i-a invatat pe Huidu si Gainusa cum se poate bea whisky fara sa te imbeti. Basescu a cerut patru cuburi de gheata pe care le-a pus intr-un pahar si apoi le-a spus sa toarne bautura doar cit sa pluteasca gheata. "Uitati-va, deosebirea intre un om care stie sa bea whisky si unul care bea ca prostul", a spus el, rizind.


Geoana "" Catavencu, dar "cu inteligenta mai putina"

Glumele s-au tinut lant, iar presedintele a demonstrat inca o data ca are simtul umorului. Traian Basescu a facut mai multe comparatii intre personajele lui I.L.Caragiale, readuse la viata in studioul circotasilor, si politicienii actuali. Intrebat de realizatorii emisiunii cine ar putea fi in zilele noastre "mangafaua", Basescu a raspuns: "Hai sa ne gindim, asa, la Iliescu". O alta paralela pe care seful statului a facut-o in emisiunea de divertisment a fost intre Nae Catavencu si Mircea Geoana. Intrebat daca "stimabilul domn Catavencu are vreun urmas in politica actuala", Basescu a raspuns prompt: "Are, e Mircea Geoana. Doar inteligenta mai putina". Nici "Coana Joitica" nu a fost uitata in emisiunea realizata intr-o atmosfera caragialiana, cei doi prezentatori intrebindu-l pe Traian Basescu daca exista si acest personaj in ziua de astazi. "O exista, dar nu spui cine-i!", a raspuns Basescu, rizind. Cit despre "Bibicu", Basescu a spus, dupa o ezitare: "Tot aici vrei sa m-aduci. Bine, Boc, ca sa fii fericit".



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.