Politică

Primarul PD-L din Cimpuri, pledoarie in aparare dupa primul tur

Iulia Crețu
4 dec 2009 1123 vizualizări
Edilul spune ca 75% din comuna este pesedista

Primarul democrat-liberal Dumitru Vladescu, de la Cimpuri, se spala pe miini de scorul slab obtinut la primul tur al prezidentialelor pentru Traian Basescu. Gospodarul sustine ca nu a avut ce face, in conditiile in care "75% din comuna este pesedista". Desi a fost acuzat ca s-a colorat din portocaliu in rosu, Dumitru Vladescu sustine ca nu a facut nici o problema partidului sau, dar ca alegerile pentru Cotroceni nu se compara cu alegerile pentru primarul comunei. "Eu nu am facut nici o declaratie impotriva partidului meu sau vreo problema. Sint in continuare la PD-L! Domnul Alin Trasculescu (liderul PD-L "" n.r.) nu mi-a transmis nici o nemultumire de-a sa. Cimpuri este o comuna pesedista, la locale au tinut cu omul, dar acum"¦ Si nu sint singura comuna PD-L care nu a scos candidatul pe primul loc. Este foarte greu sa schimbi sustinerea omului pentru alt partid, cind 75% sint pesedisti", ne-a spus, ca o pledoarie in aparare, primarul Dumitru Vladescu, fost membru PSD in trecut. Desi acesta sustine ca merge pina in pinzele albe cu Basescu, gurile rele din localitate spun ca edilul avea dexteritate in aceasta campanie electorala la lipit afise ale contracandidatului rosu, Mircea Geoana. Oficialii PD-L Vrancea sustin ca analizele rezultatelor din localitatile pastorite de oamenii partidului vor fi realizate dupa cel de-al doilea tur de scrutin. Pe 22 noiembrie, 57,97% din urmasii lui Mos Ion Roata de la Cimpuri au votat pentru Mircea Geoana, in timp ce 23,61% l-au preferat pe Traian Basescu. Liberalii au adunat prin Crin Antonescu in comuna de munte numai 10,56% din optiunile electoratului. (Iulia CRETU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 7 ore, 7 minute, 33 secunde
Multumesc DOAMNE ca nu m-am contaminat cu virusul PSD care bantuie judetul. Succes Basescu sa stii ca ai si multi care te iubesc si te voteaza. Votati BASESCU.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.