Politică

Microbuzele Transportului Public, folosite in campanie

Doina Ganea
26 nov 2009 1079 vizualizări
Directorul SC Transport Public SA Focsani, Ion Diaconu, a recunoscut ca a inchiriat pe perioada campaniei electorale unele microbuze din parcul auto al institutiei pentru deplasarea membrilor de partide din teritoriu.

Ion Diaconu sustine insa ca nu are nici un mirobuz "tiplat" cu postere electorale. "Am inchiriat citeva microbuze pentru PSD si PNL. De la PD-L nu am primit nici o solicitare. De altfel, nici de aceste partide nu a fost ceva oficial, au fost niste firme care au solicitat aceste microbuze pentru transportul simpatizantilor si membrilor de partid din teritoriu. Este o afacere. Noi trebuie sa scoatem bani, sa fim profitabili. Cine doreste noi le stam la dispozitie. Am incasat de la PSD vreo 2.400 de lei iar de la PNL 600-700 de lei. Nu am avut solicitari si nu avem publicitate electorala pe masinile noastre. Am vazut ca sint multe microbuze, m-am mirat si eu, dar nici unul nu-i al nostru. Sint particulare", ne-a declarat directorul SC Transport Public SA Focsani, Ion Diaconu. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.