Politică

Primaria Focsani, in ilegalitate cu prismele lui Geoana

Doina Ganea
26 nov 2009 910 vizualizări
In sensurile giratorii din municipiul Focsani pot fi vazute si acum prismele electorale ale Aliantei PSD^PC desi exista o hotarire a Biroului Electoral Central de desfiintare a acestora inca dinainte de alegeri.

Mai mult decit atit, comisarii Garzii de Mediu din Vrancea au aplicat si o amenda in valoare de 10.000 de lei institutiei conduse de pesedistul Decebal Bacinschi, dar seful executivului n-a catadicsit sa ia vreo masura de inlaturarea lor. "Va atrag atentia ca acele prisme ilegale sint si acum pe spatiul verde din intersectii, desi trebuiau ridicate de mult. Ati primit si o amenda in acest sens si tot nu ati luat nici o masura", i-a atras atentia edilului sef, consilierul local PD-L, Adrian Colin. In pofida acestor evidente primarul s-a aratat nepasator. "Asa, si? Am primit amenda, am contestat-o si deocamdata ne judecam. Pina nu se pronunta instanta nu putem face nimic in acest sens", a fost replica data in plenul sedintei de Consiliu Local, de catre edilul sef al municipiului Focsani, Decebal Bacinschi, aratind cum poate ignora cu buna stiinta legile din Romania. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739371 zile, 8 ore, 24 minute, 30 secunde
CLANUL PSD.ului IN FRUNTE CU BACINSCHI SI OPRISAN IGNORA LEGILE STATULUI MAI ALES CIND E VORBA DE INTERESELE LOR SI DE PARTID .O SA VINA TIMPUL CIND O SA DEA SOCOTEALA DE CELE CE AU FACUT citeste integral
, acum 739371 zile, 8 ore, 24 minute, 30 secunde
In cazul in care justitia da castig de cauza garzii de mediu ,cine plateste amenda,primaria din banii mei sau primarul din banii lui? Iar instanta se poate pronunta pana la 6 dec.?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.