Politică

Podurile din Fitionesti, inaugurate electoral, cu sampanie sparta

Daniel Garleanu
20 nov 2009 1916 vizualizări
Inaugurarea de ieri a fost prilej de campanie pentru PSD, investitiile fiind finalizate oficial inca din 2008 u panoul unuia dintre poduri arata jocurile politice din Vrancea: Sotirex, Euro Proiect, Consiliul Judetean Campania electorala l-a purtat ieri pe presedintele Consiliului Judetean, Marian Oprisan, pina la Fitionesti, in fieful primarului PSD-ist Iordache Cazacu, aflat la un pas de a-si pierde functia pentru incompatibilitate.

Cu toate ca lucrarile la cele doua poduri afectate de inundatii au fost terminate cu mai mult timp in urma, dupa cum ne-a spus viceprimarul comunei, Dumitru Macovei, Oprisan a hotarit ca in plina campanie electorala sa sparga sampania de betoanele turnate de Sotirex SRL Bacau, firma consilierului judetean PSD Victor Roman. Coincidenta sau nu, panoul proiectului indica la finalizarea lucrarii anul 2008, iar societatea care a proiectat podul peste piriul Zabrauti este Euro Proiect SRL Focsani, la care este actionar si deputatul liberal Nini Sapunaru. Ieri, pe pod il asteptau pe "presedintele judetului" un pilc firav de simpatizanti. Oprisan a stat de vorba cu batrinele satului pe care le-a rugat sa voteze "trandafirii". Dupa ce a incercat sa-i injecteze pe cetateni cu mesaje de campanie, promisiuni despre pensii si vorbe grele contra candidatilor la presedintie, Oprisan a plecat la celalalt pod pentru a-l inaugura. Finantarea a fost facuta din bugetul Consiliului Judetean, insa de pe panou lipseste valoarea investita, respectiv 2.600.000 lei pentru un pod si 3.300.000 lei pentru al doilea. "Unde-i, ma, sampania?", l-a intrebat Oprisan pe edilul comunei, Iordache Cazacu. Docil, acesta l-a aprobat pe seful CJ-ului la fiecare promisiune. (Daniel GIRLEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.