Politică

PSD a dat 270 de milioane pentru panourile rusinica

Ziarul de Vrancea
19 nov 2009 916 vizualizări
Si la Tanasoaia PSD si PD-L au de impartit locuri de amplasat bannere pentru presedinti

Politicienii se dau in git la Politie tot mai des odata cu apropierea primului tur al alegerilor. Asa se face ca marti in Vrancea au fost inregistrate trei incidente electorale. Daca pedelistii s-au plins la IPJ ca persoane necunoscute au montat in Focsani, pe domeniul public, panouri publicitare cu fotografiile consilierilor locali PD-L si PNL care au fost impotriva imprumutului pentru strazi, pesedistii au reclamat ca acestea au fost distruse sau furate. PSD a platit firmei de publicitate Caspro, care a realizat aceste bannere, aproape 27.000 lei (270 milioane lei vechi). "O formatiune politica a sesizat faptul ca persoane necunoscute, folosindu-se de mai multe autoturisme, au distrus si sustras 15 panouri publicitare care se aflau amplasate pe raza municipiului, valoarea pagubei fiind de 26.880,02 lei. în cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savirsirii infractiunilor de furt calificat si distrugere", se arata in comunicatul remis de Centrul de Comunicare Vrancea, unde se centralizeaza incidentele electorale. In atentia politistilor intra si plingerea primarului social democrat Romeo Vulpe de la Tanasoaia impotriva PD-L. Edilul a reclamat ca democrat-liberalii, folosind o masina a Electrica, au montat bannere in amplasamente din comuna pentru care nu aveau autorizatii. "Am reclamat cel mai indisciplinat partid, PD-L, pentru patru bannere. Voi emite dispozitie sa le dea jos, doua dintre ele deja le-au luat. La nivel de comuna am stabilit locatii pentru afisaj pentru toate partidele, s-a facut un grafic in functie de disponibilitati, dar ei au ignorant datele de certificate. Am identificat numarul masinii, VN 01 MID, care prezenta insemnele societatii Electrica. Trebuie sa ne prezinte daca au contract cu cei care au realizat afisajul. Daca se demonstreaza ca s-au abatut de la prevederile Legii 50, vom aplica santiuni celui care a montat bannerele PD-L de maximum 10.000 lei", ne-a precizat primarul Vulpe. (I. CRETU, R. MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.