Politică

Alegerea viceprimarilor din Focsani, in atentia consilierilor

Doina Ganea
18 nov 2009 1066 vizualizări
Poate vom face alianta cu PNL sau poate vom numi chiar doi viceprimari PDL, cu sprijinul citorva social- democrati , a anuntat Danut Popoiu u liberalii s-au aratat surprinsi si nemultumiti ca nu au fost consultati de catre pedelisti in privinta introducerii in sedinta a unui proiect care vizeaza alegerea viceprimarilor Focsaniului

Alegerea viceprimarilor Focsaniului este din nou in atentia consilierilor locali focsaneni care vor discuta un proiect de hotarire in sedinta ordinara de martea viitoare. Aceasta propunere a PD-L vine dupa ce de mai bine de un an municipiul Focsani nu are viceprimari, fiindca nici pina acum formatiunile politice nu au ajuns la un compromis din pricina majoritatii fragile din legislativul municipal. Dupa o perioada de citeva luni de la raminerea definitiva a deciziei instantei in cazul "Carioca" si in care nu s-a mai discutat despre incheierea unei eventuale aliante intre PD-L si PNL pentru desemnarea celor doi viceprimari, ieri, democrat "" liberalii, prin consilierul local Danut Popoiu, au anuntat ca au depus un proiect privind alegerea celor doi viceprimari ai municipiului. Proiectul va intra in dezbatere in prima sedinta ordinara de Consiliu, respectiv pe 24 noiembrie, intre cele doua tururi de scrutin pentru prezidentiale. "Poate vom face alianta cu PNL sau poate vom numi chiar doi viceprimari PDL, cu sprijinul citorva social- democrati. Nu stim deocamdata", a anuntat pe un ton misterios Danut Popoiu. Consilierii liberali au fost ieri luati prin surprindere de aceasta declaratie, afirmind ca nu stiau de intentia colegilor PDL din Consiliul Local. "Vom analiza problema, daca ne vor solicita sprijinul, dar pare putin ciudat sa vina cu acest proiect de hotarire in perioada dintre cele doua tururi de scrutin. Poate au insa o intelegere cu PSD fiindca noi nu am fost consultati. Asa cum nu am fost consultati nici in privinta acelei idei crete cu referendumul local. Noi nu sintem de acord cu acest proiect pentru ca este un gest politic si vadit anti PSD. Sa vedem cu cine o sa voteze acest proiect, daca noi nu o sa mergem la vot. Noi o sa facem alianta cu PD-L atunci cind ne vor da viceprimarii inapoi si vom avea un acord scris inclusiv pentru candidaturile viitoare la Primaria Focsani si Consiliul Judetean", a declarat presedintele interimar al PNL, Nini Sapunaru. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.