Politică

Au venit banii pe Ordonanta 7

Doina Ganea
16 nov 2009 1161 vizualizări
Primarii asteptau fondurile din timpul fostei guvernari liberale

Guvernul a alocat zilele trecute bani pentru 30 de primarii din judetul Vrancea pentru proiecte de infrastructura si baze sportive pentru care s-au depus proiecte in anii trecuti. Banii s-au alocat pentru 1.156 de proiecte din 41 de judete. In Vrancea, suma de 1.590.000 lei a fost alocata pentru domeniul sportiv, in timp ce 3.930.000 lei vor fi investiti in proiecte de infrastructura. Primarul comunei Dumbaveni, Ionel Strimbei, ne-a declarat ca a fost instiintat deja de Directia Generala a Finantelor Publice ca au sosit banii pentru proiecte. Primaria Dumbraveni a primit 150.000 lei pentru infiintarea unei baze sportive. Fiindca promisiunea de bani exista, mai multe localitati au intocmit proiectele si au scos lucrarile la licitatie. "Am fost chemat la Finante pentru acesti bani care sper sa fi venit pentru ca noi am fost cu constructorul Vega Galati sa vizitam amplasamentul pentru stadion. Sintem multumiti, in general. Deocamdata avem si bani de salarii pina la finele anului. Ce ne doare pe noi este faptul ca am cam ramas in urma cu lucrarile de asfaltare la un drum de 4,5 km. Firma UMB Spedition, care a facut lucrari de balastare, s-a oprit la cele de asfaltare. Noi le-am dat toti banii pe care i-am primit de la Guvern. Nu stim de ce nu mai vin am incercat sa luam legatura, dar deocamdata nu am reusit. Dar speram sa se apuce din nou de lucru", ne-a spus primarul din Dumbraveni. Printre beneficiarii acestor bani sint primariile conduse de liberali, avind in vedere ca proiectele au fost depuse in timpul fostei guvernari. Totusi sint si primarii conduse de edili PSD si PD-L care primesc finantare pentru investitii. Cei mai multi bani in cadrul acestei ordonante i-au fost alocati insa Primariei Dumitresti care a primit numai pentru infrastructura 800.000 de lei. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.