Politică

Baronul reclama comunicatele de presa la Sandel Doaga

Doina Ganea
14 nov 2009 1287 vizualizări
Cuvinte ca Basescu , justitie sau infractori ii provoaca frisoane liderului pesdeist

Doua comunicate de presa ale PD-L transmise saptamina aceasta au avut darul sa-l scoata din sarite pe baronul Marian Oprisan care a decis sa faca plingere la comisarul sef Sandel Doaga, comandantul Politiei. Oprisan cere nici mai mult nici mai putin ca politistii sa verifice cine a scris cele doua comunicate de presa ca sa-i poata da in judecata pe autori. Se pare ca cel mai tare l-a "fript la ficati" pe baron paragraful din cel de al doilea comunicat, cel din 12 noiembrie 2009, referitor la trimiterea in justitiei de a infractorilor. "Traian Basescu ofera garantii ca justitia va fi in continuare independenta, astfel incit procurorii si judecatorii sa-i poata condamna pe infractori. Acesta este cosmarul lui Marian Oprisan"¦", a scris Biroul de Presa al PD-L Vrancea, dupa ce mai multi angajati ai Consiliului Judetean au fost reclamati ca au distrus la Vidra afisele electorale ale presedintelui in exercitiu. Apropierea numelui sau de cel al infractorilor, chiar si numai generic vorbind, l-a facut pe Oprisan sa doreasca imediat o ancheta rapida, desi calomnia a fost de mult dezincriminata din Codul Penal. "Avind in vedere calomniile si acuzatiile extrem de grave cuprinse in aceste doua documente, solicitam identificarea si comunicarea datelor de identificare a celor care au intocmit aceste comunicate precum si persoana din conducerea PD-L care si-a insusit comunicatele. "¦ Deoarece intentionez sa ma indrept potrivit legii penale impotriva autorilor celor doua comunicate de presa, va solicit sa identificati persoanele responsabile de intocmirea, furnizarea si transmiterea celor doua materiale mijloacelor mass-media", se arata in plingerea formulata de Oprisan catre conducerea IPJ Vrancea. Dupa cum se stie, Marian Oprisan este cel care a fost trimis in judecata de DNA pentru suspiciunea ca, in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Vrancea, ar fi cheltuit in alte scopuri bani dintr-un credit extern facut de Ministerul Transporturilor pentru reabilitarea unor drumuri din judet. Judecarea dosarului penal treneaza de citiva ani buni, chiar daca la un moment dat se vorbea chiar de arestarea principalului inculpat. (Doina GANEA)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739371 zile, 6 ore, 21 minute, 31 secunde
domnule oprisan(domn?),la intrebarea "traiti bine?" adresata batjocuritor la adresa oamenilor de bun simt,pot sa-ti raspund, NU!.nu traim bine.nu toti suntem norocosi ca lucia gherarde.sau ca unii citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.