Politică

Mircea Geoana, Comandantul Suprem al armatei Rosii PSD

Iulia Crețu
13 nov 2009 833 vizualizări
Social democratii folosesc baza de date a militarilor pensionari

Social democratii, in timp ce isi acuza fostii parteneri de guvernare, pe democrat-liberali, ca au facut rost de o baza de date cu informatii personale, pe care o folosesc pentru a da "pomeni electorale", utilizeaza aceleasi mijloace pentru a-si stringe o armata de votanti. Pensionarii cadre militare din Focsani, ca de altfel si din Vrancea, s-au trezit in posta cu scrisori de "chemare la oaste" sub platosul rosu al lui Mircea Geoana. Acesta se viseaza deja comandant de osti. "Nimeni nu poate sti mai bine decit militarii de cariera care sint sau care ar trebui sa fie calitatile unui Comandant Suprem. De aceea am ales sa va scriu"¦ , ca unui om care stie sa comande si stie sa aprecieze calitatile unui Comandant. Un cadru al Armatei Romaniei trebuie respectat. Sint fiu de militar, "¦, si stiu de la tata, Dumnezeu sa-l ierte, ca un militar poate vedea limpede pericolul, chiar si atunci cind altora le ramine ascuns", este scris in depesa electorala. Candidatul PSD la Cotroceni se vede drept un viitor "Comandant Suprem" si sustine in scrisoare ca un lider nu are dreptul moral sa lase pe nimeni in urma. Geoana il ataca pe Traian Basescu, afirmind ca Armata a fost vaduvita de fonduri in schimbul Ministerului Turismului. Paradoxal, Mircea Geoana nu scrie in chemarea sa la vot ca dupa alegerile parlamentare a facut parte din Guvernul Boc, participind in mod egal la distribuirea bugetului. "Astazi, se iau bani de la Armata si se dau la Turism. Iar asta in timp ce militarii nostri merg pe cimpul de lupta in vehicule care nu-i apara nici macar de bombele artizanale. Cel care astazi este comandantul suprem al fortelor armate nu are timp sa le vorbeasca militarilor decit in campaniile electorale.", mai scrie Geoana. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.