Politică

Baronul Oprisan mai are un singur dor: sa fie ministrul Internelor

Iulia Crețu
11 nov 2009 1533 vizualizări
Seful CJ il periaza pe cel care l-a scapat la scandalul demiterii din 2007, democrat-liberalul Vasile Blaga u Marian Oprisan spune ca ar fi potrivit la doua ministere, pentru care studiaza de ani buni: la Interne si la Transporturi u pesedistul spune ca dosarele la DNA i se trag de la hartuirea politica a lui Traian Basescu

Presedintele CJ, Marian Oprisan, sustine ca verificarile Directiei Nationale Anticoruptie cu privire la licitatiile pentru reabilitarea drumurilor din Vrancea au iz politic. Liderul PSD crede ca toate controalele i se trag de la Traian Basescu. "De cind am inceput campania electorala, directia 5 a securitatii a lui Traian Basescu, adica DNA-ul, verifica si zebrele de pe drumurile publice impotriva adversarilor politici. Am primit o hirtie destul de abuziva de la Garda Financiara, subordonata unei beizadele portocalii de dreapta si, incalcind legea, mi-au cerut niste raspunsuri. ("¦) Daca DNA are vreo problema legata de licitatiile CJ, iI invit cu toata dragostea si cu toata placerea sa emita un mandat de ridicare de inscrisuri si le punem toata arhiva privind licitatiile. Hartuit sint de cinci ani, mi-au cautat familia, fratii. Cine nu are dosar la DNA facut de Traian Basescu, nu exista pe scena politica", a declarat ieri presedintele Consiliului Judetean. Desi asupra sa planeaza unele suspiciuni penale, Oprisan nu inceteaza sa se viseze ministru de Interne. Liderul social democrat spune ca de 9 ani se pregateste pentru aceasta functie, studiaza si, la momentul potrivit, i-ar face pe politisti "sa zimbeasca dimineata". Exceptindu-se pe sine la sefia Ministerului Administratiei si Internelor, Marian Oprisan vede in cel care l-a tinut in brate la scandalul demiterii sale, Vasile Blaga, "un tip mult mai serios decit multa lume din tara asta". "Oricind l-as prefera pe Blaga, cu exceptia mea, la conducerea Ministerului de Interne. Am spus-o de multe ori, ma pregatesc de 9 ani sa fiu ministru de Interne. Studiez si sint foarte aplecat asupra acestor probleme. In momentul in care se vor crea premisele si voi vedea o echipa guvernamentala formata pe criterii serioase si de perspectiva, atunci voi si accepta. Acest lucru va fi posibil atunci cind imi voi incheia mandatul la Consiliul Judetean Vrancea", a declarat Oprisan sigur de aptitudinile sale. Baronul nu ar refuza insa nici portofoliul de la Transporturi. Aici insa, ar fi nevoie de mai multa munca. "Ma pricep la doua lucruri foarte bine: as fi un foarte bun ministru de Interne a doua zi si i-as face pe politistii din tara asta sa zimbeasca dimineata cind contribuabilii pleaca la serviciu, i-as motiva in primul rind material si logistic. Si as fi un foarte bun ministru al Transporturilor dupa circa 3 luni de zile", s-a laudat seful PSD Vrancea. (Iulia CRETU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
, acum 739371 zile, 7 ore, 38 minute, 14 secunde
Emigrez in Somalia........s-a terminat bunul simt!
, acum 739371 zile, 7 ore, 38 minute, 14 secunde
S-a dus p.ulii de suflet tzara asta! Sa-l opreasca cineva pe portofel, se vede si presedinte maine poimaine...
, acum 739371 zile, 7 ore, 38 minute, 14 secunde
Ca vrancean ce nu ma simt pe " pe primul loc" declar ca ar fi nimerit Oprisan la Ministerul de Interne, dar sa afle ca acest minister nu are numai politisti !
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.