Politică

Primarii PNL trag de Crin, dar isi asigura si pledul de vreme rea

Iulia Crețu
5 nov 2009 1423 vizualizări
Sondajele de opinie, pe care prezidentiabilii Crin Antonescu si Sorin Oprescu, le contesta pentru ca i-ar dezavantaja, dar si furia de pomeni electorale portocalii dezlantuita prin comunele Vrancei, ii face pe primarii liberali sa se gindeasca la cazuri extreme .

Se pare ca intr-o discutie la PNL Vrancea, edilii galbeni au decis ca, in cazul in care candidatul lor, Crin Antonescu, nu accede in turul doi, sprijinul pentru votul de pe 6 decembrie sa mearga spre portocalii. Vicepresedintele Partidului National Liberal Vrancea, edilul de la Slobozia Bradului, Valerica Zamfirescu, confirma acest scenariu, dar cu o precizare, "numai in situatia extrema in care Crin Antonescu nu intra in turul doi". "Dar noi, primarii PNL, sintem convinsi ca presedintele nostru va fi cistigator", a precizat Zamfirescu. Liderul liberal exemplifica si cum crede el ca va atirna balanta la vot. "Nici un primar liberal nu sprijina alt partid pina nu-l vede pe Crin in turul doi. Noi avem cea mai corecta campanie. PNL nu merge cu pomeni electorale, nu imparte ghiozdane, cozonaci sau plicuri portocalii cu bani. E real, in fiecare localitate impart cite ceva. La Slobozia Bradului le-am spus cetatenilor sa nu fie prosti, sa primeasca tot ce li se ofera ca pomana electorala si ei sa-l voteze pe Crin. Si in 2004, PSD era anuntat in sondaje ca va cistiga alegerile si, in ciuda lor, le-a pierdut. Cred ca lumea s-a saturat de pomeni si va vota cum crede de cuviinta", ne-a declarat primarul comunei Slobozia Bradului. Edilul a adaugat ca la mitingul galben de vineri de la Focsani va mobiliza 2000 de oameni din comuna sa pentru a-l sprijini pe candidatul PNL la Cotroceni. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739370 zile, 11 ore, 22 minute, 10 secunde
De ce oare cei mai onesti, cei mai cinstiti, cei mai simpli si capabili oamnei sunt pe locurile 3 si 4 in sondaje, respectiv Crin Antonescu si Sorin Oprescu. Mergeti la vot si votati cu cine credeti citeste integral
, acum 739370 zile, 11 ore, 22 minute, 10 secunde
tovarase maistru zamfirescu mintiti de au inghetat apele mai devreme.rusinica........a. pnl-ul a inpartit cele mai multe si mai consistente peste tot dar mai ales in comunele unde au primari.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.