Politică

La Timboiesti este interzis la referendum

Daniel Garleanu
5 nov 2009 1012 vizualizări
Fostul primar PD-L al comunei Timboiesti, Marcel Alexandrescu, acuza primaria ca rupe afisele destinate chemarii cetatenilor la referendumul din 22 noiembrie

Fostul edil a facut ieri o adresa catre Prefectura in care isi exprima nemultumirea cu privire la imposibilitatea de a face cunoscuta data si conditiile referendumului. "Dna primar (n.r. Daniela Mihalcea) nu primeste pe panoul central electoral dispus in fata primariei posterele candidatului PD-L pe motiv ca nu este voie sa punem postere pe care este scris "Hai la referendum!"", scrie fostul primar in sesizare. De cealalta parte, primarul Daniela Mihalcea spune ca panoul central este dedicat afisajului electoral si nu pentru referendum. "El (n.r. Marcel Alexandrescu) este permanent in razboi cu mine, el este un razboinic. La afisajul oficial au voie doar candidatii, sint alegeri prezidentiale", ne-a declarat primarul Mihalcea. Petitia catre Prefectura este semnata de cinci personae din conducerea filialei PD-L, al carei secretar este fostul primar. Oficialii Prefecturii ne-au declarat ca se vor documenta si in zilele care urmeaza vor da un raspuns. (D. GIRLEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.