Politică

PSD militeaza pentru adeziv usor

Iulia Crețu
29 oct 2009 890 vizualizări
Partidul Social Democrat o face pe niznaiul cind vine vorba de atasamentul afiselor cu candidatul PSD la presedintie de anumite suprafete electorale sau nu.

Consilierii locali ai PSD George Mardare si Liviu Oloeriu spun ca formatiunea lor a folosit numai "adezivi usori" pentru a-si lipi posterele electorale. In plus, social democratii sustin ca oamenii partidului nu au lipit sub nici o forma poze cu Mircea Geoana in alte locuri decit cele legale, desi realitatea din municipiu e cu totul alta. In cazul in care prezidentiabilul rosu promite din astfel de zone, gen pubele, posturi de tranformare electrice, stilpi sau scari de bloc, consilierii municipali explica prin faptul ca afisele PSD pot fi fabricate de adversarii politici la o tipografie si lipite la diversiune. "Afisele n-ar trebui lipite cu aracet, ar trebui folosit scotch-ul, sa nu afecteze suprafetele. Un anumit chip decoreaza toate containerele din cartierul Sud, care au devenit containere electorale. La Festivalul Viei si Vinului, probabil, vom avea si toalete electorale", a fost de parere George Mardare, consilier local PSD. Insa, tocmai aceste fapte reclamate, de care nici PSD nu e strain, s-ar putea intoarce ca un "bumerang" impotriva social democratilor. Debutul campaniei electorale a gasit cele trei mari partide din Vrancea lipite cu super-glue de tot ce se putea. In timp ce portocalii s-au lipit de pubele, galbenii s-au atasat de copaci si stilpi, iar rosii imbratiseaza strins posturi de transformare a curentului electric si chiar fatade ale caselor aflate in plin proces de demolare. (I. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.