Politică

PSD nu are candidat la Bucuresti.

Ziarul de Vrancea
15 feb 2005 827 vizualizări
Organizatia PSD Bucuresti va anunta, astazi, candidatul partidului pentru Primaria Bucuresti.

Organizatia PSD Bucuresti va anunta, astazi, candidatul partidului pentru Primaria Bucuresti, dupa intilnirea Biroului Executiv municipal cu organizatiile de sector, a declarat vicepresedintele PSD Mihai Tanasescu. Tanasescu a precizat, dupa sedinta Delegatiei Permanente a partidului de ieri, ca desemnarea candidatului PSD pentru postul de primar general va reveni in exclusivitate organizatiei de Bucuresti. Initial, sedinta Biroului Executiv municipal era programata pentru luni seara, insa aceasta a fost aminata pentru marti, Mihai Tanasescu precizind ca motivul a fost de "calendar". Pina in prezent, sondajele comandate de organizatia Bucuresti au aratat ca Sorin Oprescu este favorit in cursa, insa, Oprescu are rezerve in a candida pentru a treia oara pentru acest post. Sorin Oprescu a lipsit de la sedinta Delegatiei Permanente, fiind plecat din tara, la un congres international de chirurgie.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.