Politică

Irina Loghin si Andreea Balan, la Zilele comunei Jaristea

Daniel Garleanu
20 oct 2009 1384 vizualizări
Locuitorii din Jaristea vor sarbatori in perioada 24-25 octombrie zilele comunei. Cea de-a treia editie a Zilelor Comunei Jaristea ii va avea ca invitati surpriza pe Irina Loghin, Gabriel Dorobantu, Vali Vijelie, Petrica Mitu Stoian si Andreea Balan.

"E greu sa mobilizezi oamenii si este greu sa ii faci sa inteleaga ca e bine sa mai aiba si joc si voie buna. Le multumesc tuturor celor care au participat activ la organizarea sarbatorii", ne-a declarat primarul comunei, Toma Catalin Dumitru, care sustine ca sarbatoarea a putut fi organizata prin bunavointa agentilor economici din comuna. El spune ca in conditii de criza a fost nevoit sa mai negocieze cu artistii. Sarbatoarea va incepe simbata, la ora 11.30, si se va incheia duminica seara. Programul primei zile, intitulat "Jaristea "" perla vinurilor", va debuta cu un concurs de degustare de vinuri, dupa care elevii Scolii Generale Jaristea vor sustine un program artistic. Ziua de duminica va incepe la ora 9.00 cu lansarea "Asociatiei Jaristea", dupa care vor urma un concurs de desene pe asfalt cu tema "Bogatiile Toamnei", un concurs de biciclete si un spectacol oferit de Art Kids Company, cu tombola. La ora 14.00, un sobor de preoti va oficia o slijba pentru bunastarea comunei. Cuplurile care au implinit 50 de ani de casatorie neintrerupta vor primi premii de fidelitate si o masa festiva. (Daniel GIRLEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.