Politică

Oprisan, sfatuit de Hrebenciuc sa puna calus fratelui Mitrea

Iulia Crețu
13 oct 2009 902 vizualizări
EXCLUSIV ON LINE: Il întrebam pe Mitrea daca este la PDL sau la PSD? u deputatul de Bacau il acuza pe senatorul PSD de Vrancea ca ar juca pentru PD-L la prezidentiale u Mitrea raspunde pe blog ca grupul Hrebenciuc-Vanghelie a avut interes sa puna mina pe Ministerul de Interne pentru serviciul doi să€˜un sfert u la Biroul Permanent al PSD, Oprisan a primit dojane pentru fratele Mitrea

Baronul Marian Oprisan este singurul care-l poate trage de urechi pe senatorul Miron Mitrea, cu privire la declaratiile sale anti-PSD. Aceasta este parerea liderului deputatilor social democrati, Viorel Hrebenciuc, opinie exprimata la Realitatea TV. Cei doi politicieni se ataca pe unde apuca. Daca Hrebenciuc si grupul sau de interese care-l ghidoneaza pe candidatul Mircea Geoana au devenit un laitmotiv pe blogul personal al "fratelui" Miron Mitrea, Viorel Hrebenciuc nu rateaza nici o ocazie de a-l ataca pe colegul sau prin interventiile televizate. Acesta din urma il acuza pe senatorul PSD de Vrancea ca este o unealta a PD-L. "Aceasta idee cu grupul Hrebenciuc-Vanghelie sau Vanghelie-Hrebenciuc care-l comanda pe Mircea Geoana vine din partea PD-L-ului. A spus-o doamna Udrea de nenumarate ori, a preluat-o domnul Mitrea. El a preluat aceasta idee, a spus-o de nenumarate ori, noi nu i-am raspuns pentru ca avem alt obiectiv, sa cistigam alegerile cu Geoana, nu sa ne certam intre noi. A dat un interviu la revista «22», a spus acelasi lucru, n-a primit raspuns, intr-o dimineata a dat interviu la Realitatea FM, dupa amiaza a preluat Realitatea TV subiectul, domnul Boc a iesit si el si a confirmat ce a spus domnul Mitrea, domnul Blaga a iesit si el si a confirmat si el ce a spus domnul Mitrea, astfel incit sintem in postura in care trebuie sa-l intrebam pe Mitrea daca el este la PDL sau la PSD", a declarat Hrebenciuc. Ieri, la sedinta Biroului Permanent PSD, Marian Vanghelie si Viorel Hrebenciuc i-au transmis lui Mitrea, prin intermediul sefului sau de la Filiala Vrancea, Marian Oprisan, sa faca "ciocul mic" sau va fi chemat la o "discutie lamuritoare" daca nu renunta la declaratiile care afecteaza imaginea PSD.


Grupul Vanghelie-Hrebenciuc a vrut Internele pentru "doi s"Ëœun sfert"


Ieri, pe blogul sau, Miron Mitrea a venit cu un raspuns pentru Hrebenciuc. Senatorul PSD de Vrancea spune ca deputatului de Bacau ii dauneaza grav alaturarea sa de Marian Vanghelie, despre acestia afirmind ca nu reprezinta PSD. Mitrea acuza ca grupul Hrebenciuc-Vanghelie a dorit sa puna "mina" pe Ministerul de Interne pentru a avea la chei atirnat serviciul "doi s"Ëœun sfert". Cele intimplate intre alegerile locale si parlamentare din 2008, m-au facut sa inteleg ca hrebenciucii au o agenda proprie care nu tine cont de agenda partidului. Ceea ce a urmat dupa alegerile parlamentare, la negocierile pentru formarea guvernului cu PD-L, mi-a intarit aceasta convingere. Fara sa tina cont ca interesul PSD era sa contribuie la o buna guvernare in vreme de criza pentru a le arata romanilor ca sintem un partid serios si responsabil, grupul Hrebenciuc-Vanghelie a avut un singur obiectiv major: sa ia Ministerul de Interne ca sa puna mina pe "doi s"â„¢un sfert". N-a contat ca PSD putea sa dea tarii cel mai bun ministru de finante sau cel mai bun ministru al economiei. Ei doreau doar sa-si plaseze oamenii la Interne. Din cauza asta, partidul a trecut prin momente penibile, care i-au afectat mult imaginea: a schimbat, in numai doua luni, doi ministri de interne", scrie Mitrea. Senatorul neaga apropierea de PD-L si Traian Basescu. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.