Politică

Ion Oprea, la mandat nou, tot cu oamenii vechi

Silvia Vrînceanu Nichita
13 oct 2009 2799 vizualizări
Prefectul aduna echipa cu care a lucrat intre 2005-2007

Noul prefect Ion Oprea isi reface echipa din timpul Aliantei D.A.. Fosta sa sefa de cabinet din mandatul 2005-2007, Cornelia Avram (foto), a revenit in anticamera prefectului, dupa ce a fost prezenta si la depunerea juramintului de catre fostul si actualul sau sef. Intre timp, Cornelia Avram a lucrat la administratia Spitalului Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon", insa a decis sa-i fie alaturi lui Oprea in noul sau mandat, intrucit au lucrat bine impreuna. La rindul sau, juristul Vicentiu Miheci, secretar general al Biroului Permanent Judetean al PD-L, a revenit in functia de sef al cancelariei prefectului. Numele sau este vehiculat si pentru cel de-al doilea post de subprefect ramas vacant, dupa ce a fost pe lista de asteptare pentru sefia Casei Judetene de Asigurari de Sanatate, indisponibila insa din pricina "bolilor" de care sufera liberalul Mihai Copaci. Ion Oprea a declarat ca in curind o sa-si completeze echipa si cu un purtator de cuvint si un consilier de incredere, posturi pentru care exista mai multi pretendenti. "Mai am doua posturi libere care vor fi ocupate", a spus Oprea. Prefectul spune ca va respecta directivele premierului Emil Boc care a cerut reducerea aparatului de lucru din cabinetele demnitarilor, chiar daca fostul prefect Raluca Dan l-a acuzat ca a fortat legea cu aceste angajari, in conditiile in care ar exista un ordin al Ministrului Aministratiei si Internelor care interzice de la jumatatea acestui an orice angajare in institutiile subordonate "din sursa externa". (Silvia VRINCEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.