Politică

Vicentiu Micheci, posibil subprefect

Doina Ganea
12 oct 2009 2097 vizualizări
Al doilea candidat pentru postul de subprefect a fost avocatul Maricel Soare

Presedintele PD-L Vrancea, deputatul Alin Trasculescu, a anuntat ieri ca formatiunea sa politica a facut deja o nominalizare pentru cea de a doua functie de subprefect al judetului in persoana fostului consilier prefectural, juristul Vicentiu Micheci. Aflat ieri in sediul partidului, Micheci nu stia de nominalizare, dar s-a aratat bucuros sa primeasca postul. Vicentiu Miheci a revenit de citeva zile in postul de sef al cancelariei prefectului, post pe care l-a ocupat si in precedentul mandat al lui Ion Oprea. Dupa demiterea fostului prefect Raluca Dan, la cirma Institutiei Prefectului a fost desemnat Ion Oprea, postul de subprefect ocupat de acesta raminind liber. Cel de al doilea subprefect este fostul om de afaceri Sorin Hornea, despre care Trasculescu a spus ca la un moment dat l-a avut in vedere pentru unul din posturile de subsecretar de stat ramase libere, dupa iesirea PSD de la guvernare. Sursele noastre spun ca al doilea candidat pentru postul de subprefect a fost avocatul Maricel Soare, provenit din fostul PLD. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.