Politică

Luminita Deliu va contesta in instanta demiterea de la sefia DSV

Nicoleta Cristea
6 oct 2009 1161 vizualizări
Primul director victima al inlocuirilor pe criterii politice din institutiile conduse de apropiati ai PSD spune ca nu a primit inca ordinul de demitere

Desi nu a vazut negru pe alb ordinul de demitere, Luminita Deliu a confirmat debarcarea sa din functia de director coordonator al Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Vrancea. Aceasta a promis insa ca, dupa ce va primi hirtia acasa, va contesta ordinul de demitere in instanta. "Este o miscare politica la care trebuia sa ne asteptam, dar e un abuz. Eu am intrat in concediu medical vineri, si din cite am inteles vineri noaptea, sau simbata dimineata, a venit ordinul de demitere. Voi contesta in momentul in care voi avea ordinul in fata, pentru ca, in urma cu o luna am luat evaluarea cu brio, iar in ordonanta de demitere se specifica faptul ca nu as fi indeplinit evaluatorii. Din cite stiu presedintele ANPC a fost primul care a luat decizii de a demite, insa este ciudat ca in citeva ore au si gasit inlocuitori", ne-a declarat Luminita Deliu, adaugind ca inca nu se stie cine va prelua friiele Directiei. Incertitudinea sefiei a fost confirmata si de doctorul Doru Calistru, despre care s-a vehiculat de asemenea ca a fost pus pe liber din functia de adjunct pe siguranta alimentelor. "Eu personal nu am primit nici o hirtie, desi am auzit zvonuri de acest gen. Din cite stiu nu s-a instalat nimeni in birou, insa noi incercam in continuare sa dam randament si la bine si la rau. E greu cu atitea schimbari, pentru ca se obstructioneaza si activitatile. Sintem soldati, asteptam ordine", a incercat sa mai indulceasca atmosfera doctorul Calistru. In ceea ce priveste Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Vrancea, apele par linistite. Purtatorul de cuvint al institutiei, Cristiana Boldeanu, ne-a asigurat ca nu s-a primit nici o hirtie din care sa reiasa inlocuirea sefului comisarilor, Bogdan Matisan (PSD). Cu toate acestea, sint mari sanse ca fotoliul de prim comisar sa se elibereze din nou in Vrancea, dat fiind ca presedintele ANPC, secretarul de stat Bogdan Marcel Pandelica (PSD), si-a incetat activitatea in cadrul institutiei inca de saptamina trecuta. (Nicoleta CRISTEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739392 zile, 21 ore, 8 minute, 5 secunde
Da pe tine cine te-a pus? nu tot politica? Te mirai cum de fostul director nu vroia sa-ti cedeze scaunul, dar tu de ce nu-l dai? RUSINE, aveam pretentii!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.