Politică

PSD a celebrat iesirea de la guvernare cu mistret la protap

Iulia Crețu
5 oct 2009 1327 vizualizări
Social democratii vrinceni s-au intilnit in acest week-end la Lepsa, pentru a sarbatori iesirea de la guvernare si pentru a stabili directiile pe care PSD trebuie sa le urmeze la alegerile prezidentiale de pe 22 noiembrie.

Simbata la prinz, cabana Lepsulet era plina de oameni ai Consiliului Judetean Vrancea, dar si de directori de deconcentrate, printre care seful Directiei de Finante, Marian Lungu, ori apropiati si oameni de casa care carau carafele de vin pentru paranghelie. La intilnirea din mijlocul naturii au participat primari PSD, parlamentarii social democrati si baronul Marian Oprisan, existind zvonuri potrivit carora la o friptura la protap ar fi fost asteptat si proaspatul lansat la prezidentiale din hangar, Mircea Geoana. La eveniment, care a fost declarat "privat" de o angajata a CJ, nu au avut acces reprezentantii mass-media, decit cei agreati de partid. Cel care a adus oamenii la petrecere a fost vicepresedintele CJ Vrancea, Dragos Birladeanu, acesta fiind vazut intr-un microbuz ce transporta oameni la Lepsa. In plus, la cabana Lepsulet au ajuns si fostii secretari de stat ai lui Marian Oprisan, intre care si Iulian Matache, acesta folosind masina ATOP pentru drumul lung spre satul-statiune din Muntii Vrancei. Atmosfera sarbatoreasca de iesire de la guvernare si de lansare pentru Cotroceni a lui Mircea Geoana a fost intretinuta cu chiote de Ansamblul Folcloric Profesionist "Tara Vrancei" si Maria Murgoci, angajati ai Consiliului Local Focsani. Nu totul a fost perfect la petrecerea PSD. Taman la inceputul pregatirilor pentru week-end-ul vinatoresc de strategie politica social democrata reteaua de alimentare cu apa a cedat, cei care aveau in grija cabana fiind nevoiti sa cheme masina pompierilor pentru a aduce rezerva de apa necesara. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.