Politică

Sapunaru nu mai vrea la Consiliul Judetean

Iulia Crețu
29 sep 2009 1083 vizualizări
Liderul PNL, deputatul Nini Sapunaru nu mai este interesat sa se bata pentru functia de presedinte de Consiliu Judetean.

Sapunaru a declarat ca prefera sa nu mai intre in competita electorala pentru postul de la CJ, dat fiind ca a mai incercat o data la alegerile din iunie 2008. Acesta a precizat ca isi mentine oferta de alianta cu PD-L si, in functie de cine este cel mai bine pozitionat in sondaje, acela sa fie sustinut pentru presedintia Consiliului. "Cine va fi cel mai bine plasat, acela va candida la Consiliul Judetean. Eu nu mi-as mai dori sa candidez. Ne vom face fiecare partid socotelile, insa eu nu as mai dori sa intru in lupta pentru Consiliul Judetean. Am fost o data in competitie, e de ajuns", ne-a declarat Nini Sapunaru. In contextul in care voci de ambele parti, PD-L si PNL, vorbesc despre o posibila reinnodare a dragostei politice, este de asteptat ca partidele de dreapta sa o sustina pe Sorina Placinta, actual ministru al Turismului, pentru functia de sef al Consiliului Judetean. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739370 zile, 17 ore, 9 minute, 44 secunde
Vai ce durere ! Chiar deloc, deloc ? Adevarul e ca daca vrei sa te bati cu doamna Placinta tre sa ai si cu ce, si la domnul Nini in afara de muuulta vrajeala, muuuult tupeu si muuulta perversitate nu citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.