Politică

Cuplarea referendumului cu prezidentialele, probabilitate mare de frauda

Iulia Crețu
28 sep 2009 919 vizualizări
Este de parere Nini Sapunaru

Deputatul PNL Nini Sapunaru este de parere ca programarea referendumului pentru Parlament unicameral odata cu alegerile prezidentiale de pe 22 noiembrie, probabilitatea de frauda electorala va fi cu mult mai mare. Deputatul liberal si-a explicat declaratia prin faptul ca, fiind vorba de modificarea Constitutiei, romanii cu drept de vot vor putea merge la urne in orice sectie doresc. Liderul PNL a punctat ca in localitatile cu probleme, acolo unde "PSD ne bate la propriu", isi va posta oameni pentru a veghea sa nu se fure la stampile pe buletine de vot. "In principiu, chiar sintem de acord cu o reducere de personal la Camera Deputatilor, dar nu neaparat se rezolva problema. In mod normal, ar trebui redusa si structura Guvernului si nu s-a facut nimic pe aceasta tema. Si poate ar trebui ca si un alt presedinte sa aiba curaj sa se apuce de acest lucru. Daca tot e sa facem o schimbare, curajul trebuie sa-l avem de la schimbarea presedintelui si terminind cu Parlamentul, trecind prin Guvern. Nu vad cum poate fi sediul coruptiei la Parlament, cind eu stiu ca banii se impart de la Guvern. Poate s-a uitat de familia Cocos din spatele domnului presedinte, poate s-a uitat de cele 6 mii de miliarde care s-au platit cu precadere doar dupa ce a semnat domnul presedinte. Si daca tot am facut referendum impreuna cu prezidentiale, facem asa o veselie generala, voteaza fiecare unde poate, ca trebuie sa votam la referendum pentru Constitutie si putem vota oriunde. Deci, aici este intrebarea si grija pe care mi-o fac, ca s-ar putea sa ni se pregateasca cu acest referendum, nu o mai mare prezenta la vot, ci mai degraba o uriasa frauda", a precizat in cadrul unei conferinte de presa parlamentarul PNL, Nini Sapunaru. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 10 ore, 9 minute, 54 secunde
Daca nu gaseste repede ceva sa prosteasca electoratul la alegeri se duce de rapa, 5 ani d c nu a facut referendum? D c trebuie chiar acum? Ce treaba are constitutia si parlamentul unicameral cu citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.