Politică

Ignat ii trimite pe Bostan si Bacinschi sa zugraveasca scolile

Iulia Crețu
10 sep 2009 998 vizualizări
Primul clopotel de pe 14 septembrie ar putea sa nu gaseasca toate scolile si gradinitele din municipiu mirosind a curat si pregatite sa-si primeasca invataceii.

Presedintele interimar al PNL Focsani, Radu Ignat, nu a ezitat sa il traga de mineca pe fostul sau coleg galben, generalul Iordache Bostan, in privinta stadiului intirziat de lucrari la anumite unitati de invatamint din oras. De asemenea, acesta solicita si primarului Decebal Bacinschi sa impulsioneze muncitorii care n-au terminat santierul de prin salile de curs. "Atentionam atit Inspectoratul Scolar cit si Primaria Focsani sa ia toate masurile ce se impun pentru finalizarea tuturor lucrarilor de la scoli si gradinite in vederea inceperii in bune conditii a noului an scolar", a precizat Ignat. Din statisticile oficiale se pare ca ritmul incetinit de lucru si fondurile insuficiente determina ca la Scoala nr. 7 sa nu fie gata reparatiile si nici sa nu aiba autorizatie sanitara de functionare. (I. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739396 zile, 15 ore, 32 minute, 13 secunde
mai scrieti, dragi jurnalisti, din cand in cand si despre SCOALA 7....poate-si mai aminteste si inspectoratul scolar ca, la periferia orasului....nu a societatii....mai exista si aceasta scoala, cu citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.